Beoordeling: (4.2/5)

Schrijf beoordeling

Ed van Harmelen

Aantal beoordelingen: 6

  • 23-10-2013 Hans ten Heijne Rijnbrinkgroep Rijnbrinkgroep is een dienstverlenende organisatie voor de bibliotheken in Gelderland en Overijssel en maakt sinds 2011 gebruik van AFAS Profit. Na implementeren van HRM Payroll voor onszelf en voor onze klanten zijn we in 2012 gestart met verregaande inrichting van de overige Profit modules. Ed heeft ons en onze klanten voortreffelijk ondersteund met de implementatie van de financiële omgevingen. Daarnaast heeft Ed het reorganisatie traject binnen de Rijnbrinkgroep, waarbij HRM Payroll binnen Profit volledig is geconverteerd naar onze nieuwe organisatievorm, conform de strakke planning afgerond. Het was prettig samenwerken met Ed.
  • 14-12-2012 Els Goossens St. Openbaar primair onderwijs Haarlemmermeer Ed van Harmelen heeft ons bijgestaan bij de implementatie van AFAS en het ontwikkelen van diverse analyses en rapporten. Voor de jaarrekening is een basisrapport gemaakt in AFAS wat wij elk jaar kunnen gebruiken. Voor de diverse vragen over budgetuitputting en personeelsverbruik zijn goed leesbare analyses opgesteld die voor het management zeer bruikbaar zijn. Wij maken gebruik van CRM, HRM en financien en alle onderdelen heeft Ed zijn nut als adviseur bewezen.
  • 31-05-2012 Ernst Schoumans ProBiblio Ed is een goede financial met een grondige kennis van Profit. De werkwijze van Ed is pragmatisch en constructief. Bij het maken van analyses is hij bedacht op de traditionele valkuilen die het werken met spreadsheets met zich meebrengt. Vanaf de basis houdt hij rekening met de onderhoudbaarheid van de analyse en de controleerbaarheid van de gegevens. Ed denkt ook goed mee in wat en waarom er een analyse gemaakt zou moeten worden. Ed beschikt over veel parate kennis over Profit en combineert dat met zijn eigen ervaring en kennis als financial waardoor hij vragen snel zowel vanuit het oogpunt van de theorie als de praktijk kan beantwoorden. Een en ander wordt nog versterkt door het feit dat Ed niet alleen veel kennis heeft over Profit Financieel maar ook over Payroll. Deze kennis heeft bijvoorbeeld geresulteerd in een handige analyse voor de werkkosten regeling.
  • 13-04-2012 Per Abildgaard Kindercentrum ZieZoo Door de ervaring en pragmatische aanpak van Ed hebben wij supersnel de implementatie van Profit Financieel en Payroll kunnen uitvoeren. Van een standaard 'template' konden wij snel de juiste bedrijfsinrichting afronden en direct aan de slag met de dagelijkse processen. Eerste verloning was binnen een maand uitgevoerd.
  • 07-06-2011 Age de Jong Quality Contacts Ed van Harmelen voert sinds half maart werkzaamheden uit bij Quality Contacts op het gebied van rapportage ontwikkeling en hulp bij de implementatie van Afas Profit. Ed is cijfermatig erg sterk en weet zich goed aan te passen aan de behoefte van Quality Contacts. Tevens is hij goed in staat om uitleg te geven over de ondernomen acties, met name aan niet-financieel personeel. Ed is analytisch, accuraat, laat niets aan het toeval over en kan zeer goed met zowel Profit als Excel werken.
  • 16-05-2011 Maarten Kroese Pro Education Ed van Harmelen is een hands-on controller die zeer dicht op de business zit. Veel verstand van en ervaring met AFAS Financieel, Projecten, HRM en Payroll. In mijn ervaring is het een enorm voordeel als iemand met verstand van processen en verstand van boekhouden en administreren helpt je systeem in te richten en te optimaliseren! Bij Pro Education heeft hij de processen gestroomlijnd, heeft hij verschillende bruikbare rapportages en analyses aangemaakt, inrichting geoptimaliseerd en met raad en daad terzijde gestaan bij overgangen naar Profit 2008 en 2011, en pakt hij soms een stukje administratie even mee. Pro Education is dé aanbieder van uitstekende postbachelor en masteropleidingen op het gebied van Management & Bedrijfskunde, ICT Management, Coaching & Mediation en Wonen Zorg & Welzijn. Voorts bieden wij cursussen aan voor het Paramedische domein: ergotherapie, fysio- en oefentherapie, logopedie en diëtetiek. In Amsterdam, Arnhem, Eindhoven, Groningen en Rotterdam. Meer informatie op www.proeducation.nl

Over Ed van Harmelen

Het tegen het licht houden van en het doorvoeren van aanpassingen in uw bedrijfsprocessen kan leiden tot besparingen en een verbetering in de benodigde bedrijfsinformatie en signalen ten aanzien van administratieve processen en voor fiscale aandachtspunten. Ik kan u en uw medewerkers hierbij ondersteuning bieden vanuit een brede ervaring.

Veel bedrijven leggen gegevens vast in systemen zonder dat daar informatie uit gehaald wordt. Vaak is het eenvoudig om vanuit de gebruikte administratieve systemen inzicht te krijgen in de gewenste of benodigde rapportages.

Met een uitgebreide kennis van Excel is het mogelijk die informatie te ontsluiten waarbij de dialoog waarin de gegevens worden doorgenomen tot een verbeterd inzicht kan leiden.

Ook voor de optimalisatie van AFAS Profit kan ik u mijn expertise aanbieden. Voor meer informatie over mijn achtergrond, opleiding en ervaring verwijs ik u graag naar mijn website: http://www.additief.com. Voor kennis over onderdelen waar ik geen achtergrond in heb kan ik gebruik maken van de expertise van mijn collega AFAS experts. Voor verdere informatie kunt u kijken op http://www.ERP-experts.nl.

Adres