Beoordeling: (5/5)

Schrijf beoordeling

David van Wijck

Aantal beoordelingen: 1

  • 22-05-2015 Mark Bergstra David ondersteunt ons bij de implementatie en de verdere uitbouw van InSite. En dat doet hij naar volle tevredenheid! Hij denkt mee met de interne processen, draagt bij aan verbeteringen en heeft ook voor een goede balans tussen werkbaarheid achter de schermen en gebruiksgemak voor de eindgebruiker. Daarnaast is hij altijd bereid om mee te denken en advies te geven bij lopende zaken.

Over David van Wijck

Delta is uw AFAS-partner op het gebied van personeel- en salarisadministraties. Of het nu om implementatie of uitvoering gaat, om advies, extra capaciteit, applicatiebeheer of structureel uitbesteden. Delta heeft de expertise in huis om u te ontzorgen binnen de modules HRM / Payroll & InSite. Als u ERP gebruiker bent ondersteunen we u ook graag met Financieel/Projecten en OutSite.

Wij helpen u uw HR en Payroll processen te stroomlijnen en optimaal gebruik te maken van ESS (employee self service), MSS (management self service) en SSS (Sollicitant Self Service) in combinatie met de E-HRM portal InSite.

Neem voor een afspraak direct contact op via afas@deltahr.nl of bel 0475-389150.

Wij hebben kantoren in Utrecht en Roermond en AFAS-Experts in de provincies Gelderland, Limburg, Noord-Brabant en Zeeland waarmee we opdrachtgevers in bedrijfsleven, onderwijs, overheid, zorg en accountancy in heel Nederland bedienen. Ook voor structurele uitbesteding / outsourcing van uw personeels- en/of salarisadministratie binnen uw eigen Profit licentie kunt u bij ons terecht.

Video

Adres