Schrijf beoordeling

Daam Verhoef

Aantal beoordelingen: 23

 • 03-11-2016 Nicolette Delmee Berenschot Damiaan heeft Berenschot in 2015 begeleid bij het maken van een keuze voor een ERP systeem. Hij heeft geholpen om de ins en outs van AFAS van te voren goed in te schatten. Na de gemaakte keuze voor AFAS heeft Damiaan samen met een AFAS consultant de implementatie van AFAS gedaan. Damiaan heeft veel ervaring met AFAS en kan met alle lagen in de organisatie goed overweg. Dit kwam goed van pas bij de voorbereiding van de implementatie om het management team in AFAS terminologie te laten denken. Hij heeft ook de behoefte van de gebruikers goed vertaald naar de techniek (AFAS). Door het sparren met de AFAS consultant is er volgens mij een veel betere inrichting neer gezet dan als we dit alleen met een AFAS consultant hadden gedaan. Na de implementatie helpt Damiaan om AFAS te verbeteren / uit te breiden. Bedankt voor de plezierige samenwerking so far.
 • 07-03-2016 Fietsersbond Sjoerd Nap Sinds een aantal jaar maken wij gebruik van de expertise van Damiaan en naar volle tevredenheid. AFAS Profit biedt vele mogelijkheden en om hier optimaal gebruik van te maken, is Damiaan voor ons van zeer grote waarde gebleken. Processen kunnen altijd beter en dus hopen wij dat de relatie nog lang stand houdt. Naast zijn enorme kennis van Profit, is Damiaan betrouwbaar en sociaal.
 • 08-10-2015 Peter Schipper Damen Marine Components Jello, Damiaan heeft de perfecte combinatie van skills om organisaties te begeleiden in een traject om AFAS te implementeren, danwel te onderhouden. Damiaan heeft veel ervaring met AFAS en kan met alle lagen in de organisatie goed overweg, waardoor iedereen zich gehoord voelt in een (moeilijk) verandertraject. Hij vertaalt daarbij de behoefte van de organisatie naar de techniek (AFAS) en kan de gebruikers goed instrueren in het daadwerkelijke gebruik van de gekozen oplossing. Damiaan: dank voor de jaren dat wij fijn samenwerken! Ik hoop dat onze samenwerking nog lang mag duren!
 • 08-10-2015 Steef E.F. Staal Damen Marine Components JELLO, Damiaan Verhoef heeft onze medewerkers op bijzonder aangename wijze met het AFAS systeem vertrouwd gemaakt. De ondersteuning die hij ins geeft, om het systeem zo efficient mogelijk te gebruiken is uitstekend. Niet alleen in Nederland ook in China heeft Damiaan ons op een aangename wijze geïnformeerd en bijgestaan.
 • 11-03-2015 Wim Olde Meule Olde Meule & Oude Luttikuis B.V. Damiaan Verhoef is een deskundige, betrokken en uitermate vriendelijke Afas expert die ruimdenkend, welwillend en oplossingsgericht aan het werk gaat met voorkomende vraagstellingen over de werking van Afas Profit. Dankzij zijn behulpzaamheid om samen met de klant tot een probleemoplossing te komen is hij een welkome praktische aanvulling op de helpdesk en knowlegdebase van Afas. Hij is een gids die de Afas gebruiker een weg wijst door het woud van mogelijkheden van Afas Profit.
 • 09-01-2015 Esther Sturkenboom Lectric Groep Als bedrijf werken wij al 2,5 jaar met AFAS en gebruikten we,helaas, maar een klein gedeelte van de functionaliteit. De implementatie destijds was gericht op het ombouwen van de bestaande situatie naar AFAS toe. Deze fout is onderkend en zijn we aan het herstellen. Daam begeleidt ons in dit proces op een praktische, eerlijke en doortastende manier. Met Daam als consultant heb ik er alle vertrouwen in dat wij eind 2015 ergens staan waar we trots op kunnen zijn.
 • 08-01-2015 S. van Laarhoven B-Style & Flex-i-trans bv Damiaan, is betrokken geraakt bij onze organisatie naar aanleiding van een warme aanbeveling omtrent een professionele en pragmatische benaderingswijze; niet alleen het leveren van inhoudelijke AFAS kennis en oplossingen, doch eveneens het inzichtelijk maken van achtergronden en afwegingen hieromtrent. Damiaan heeft voor onze organisatie het projectmanagement op zich genomen ten aanzien van de organisatie brede implementatie van urenregistratie en is actueel betrokken bij projecten omtrent herijking logistiek/financiële integratie en verkenning CRM. Damiaan is behendig in het vertalen van Afas-filosofie naar concrete organisatieafwegingen en -issues en visa versa. Hij biedt daarmee inzicht en interactie, als basis voor besluitvorming. Pragmatisch en plezierig.
 • 30-09-2014 Leo Versluijs Verhoeven Accountants en Belastingadviseurs Damiaan, Heeft ons zeer goed op weg geholpen met de invoering van uren/declaraties van Afas. Hij heeft ook zaken opgelost die de consultant van Afas had laten liggen en wist ook gelijk door te dringen tot de kern van de zaak. Voor het verder optimaliseren zal hij ook worden ingeschakeld.
 • 08-05-2014 Pascal van Kaam Van Kaam & Peeters Advies Administratie Afas erp software een pakket met ongekend veel mogelijkheden. Hierdoor voor de doorsnee medewerker niet helemaal te bevatten en te overzien. Met behulp van de expertise van Damiaan proberen wij Afas binnen onze organisatie optimaal te gebruiken. Damiaan adviseert hierbij pro-actief hoe bepaalde processen in te richten. Prijs-kwaliteit is tip-top in orde. Fijne directe persoonlijkheid. Binnen onze organisatie onmisbaar.
 • 06-03-2014 Dennis van den Bos Keyrail B.V. Damiaan ondersteunt Keyrail al bijna 3 jaar bij het optimaliseren van de modules Financieel, Projecten en CRM. Damiaan heeft ons de afgelopen jaren succesvol geholpen met digitaliseren van facturatie, huurabonnementen en inkoopmanagement. Daarnaast heeft hij rapportages door ontwikkeld. Damiaan is pro-actief, heeft een no-nonsens mentaliteit, is op ieder moment bereikbaar en bovenal prettig in omgang.
 • 20-02-2014 Frans van Riel Buro Vermeer Buro Vermeer, gevestigd te Oisterwijk, is een administratie- en belastingadviesburo waar 11 personen werkzaam zijn. Voor meer informatie verzoek ik u onze website te bezoeken. Wij werken vanaf 2004, naar volle tevredenheid, met Afas ERP Accountancy. Wij wilden wat meer inzicht in bepaalde boekingen. Via Marco Muijlwijk (Afas) zij wij met Damiaan Verhoef in contact gekomen. Hij heeft ons voorzien van de analyses en rapportages die wij voor ogen hadden. Damiaan is kundig, straalt ook veel ervaring uit, en anticipeerde snel in de materie van 'ons wereldje'. Dit leidde snel tot de beoogde resultaten. Vervolgopdrachten zullen ook bij Damiaan worden ondergebracht.
 • 14-02-2014 Ard Hermsen VanNoord Accountants & Belastingadviseurs Het team van VanNoord Accountants en Belastingadviseurs bestaat uit financieel experts. Bij de implementatie van Afas hebben wij daarom ook de hulp ingeroepen van een expert, namelijk Damiaan Verhoef. Damiaan heeft ons bij de hand genomen en gezorgd dat we tijdens de implementatie de juiste keuzes hebben gemaakt. We roepen de hulp van Damiaan nog regelmatig in voor onderhoud van Afas en het doorvoeren van onze specifieke wensen. Damiaan is kundig en zeer toegankelijk. We hebben Damiaan leren kennen als een persoon die dezelfde drive heeft als dat wij die bij VanNoord Accountants en Belastingadviseurs hebben. We hopen nog veelvuldig van zijn diensten gebruik te maken. Ard Hermsen
 • 04-02-2014 Jos Slemmer Van de Reijt meststoffen BV Damiaan Verhoef heeft Van de Reijt mesttsoffen BV ondersteund bij het invoegen van de administratie van de Belgische deelneming in Afas. Zijn werkzaamheden vervult hij deskundig en adequaat. Goede adviezen en snel bereikbaar en beschikaar. Kortom een positieve ervaring.
 • 23-10-2013 Dennis Peeters Accountax Accountants & Bedrijfsadviseurs Daam heeft bij ons de voorbereiding en de inplementatie van het digitaal factureren uitgevoerd. Hij heeft dit zeer snel en professioneel uitgevoerd waarbij hij goed heeft geluisterd naar onze werkwijze en wensen. Wij bevelen Daam zeker aan voor dit soort projecten, wij zullen bij verdere projecten ook zeker gebruik gaan maken van zijn kennis.
 • 01-07-2013 Olaf van Oord PROXSYS Damiaan is een 'down to earth' en 'hands-on' consultant. Met andere woorden: hij is goed met het implementeren van het bedrijfsproces in AFAS. Wij huren Damiaan vaak in voor de moeilijkere klussen of waar de standard (AFAS) consultants er niet uitkomen. Ik kan hem aan iedereen van harte aanbevelen!
 • 18-06-2013 Fred van der Biezen SynCount Damiaan Verhoef is al jaren actief als AFAS Expert. In die jaren heb ik bij een aantal trajecten met hem samen kunnen werken. De nadruk lag bij deze trajecten op de modules CRM, Financieel en Projecten van AFAS Profit. Daarbij heb ik hem leren kennen als een prettige persoon, met een luisterend oor voor de wensen van de klant. Maar ook als een consultant die zijn eigen grenzen kent en niet schroomt deze tijdig te benoemen. Samen met de klant zoekt hij dan de beste oplossing, waarbij hij kan terugvallen op een netwerk met anderen. Daarom kan ik Damiaan Verhoef van harte aanbevelen. Op zijn minst om hem uit te nodigen voor een kennismakingsgesprek als u op zoek bent naar een AFAS Expert. De rest komt dan vanzelf.
 • 26-04-2013 Piet Brouwer LIMES international BV LIMES international is een fiscaal advieskantoor dat zich richt op bedrijven en particulieren die internationaal opereren. Bij grensoverschrijdende activiteiten krijgen cliënten te maken met internationale fiscale, sociale zekerheids- en juridische vraagstukken die hun activiteiten kunnen maken of breken. Met onze pragmatische werkwijze en onafhankelijkheid van accountantskantoren bieden wij voor ieder uniek vraagstuk een volledig geïntegreerde oplossing. Vanaf 2009 werken wij met Afas en medio 2010 zijn wij met Damiaan in contact gekomen. Zeker het afgelopen jaar waarin wij meerdere disciplines administratief hebben uitgerold, hebben wij veelvuldig een beroep gedaan op Damiaan. Afas is een prachtige bouwdoos en als je specifieke kennis inhuurt kun je de administratie inrichten zoals je het hebben wilt. Damiaan bezit deze kennis en met zijn ervaring en positieve enthousiaste instelling heeft hij ons fantastisch geholpen. Inmiddels werken alle modules naar behoren en komt Damiaan alleen op ons verzoek langs als we weer iets op ons wensenlijstje hebben staan. Kort maar krachtig, kennis van zaken, accuraat en een aardige vent.
 • 25-04-2013 Ruben Kooi AVN Group B.V. Damiaan helpt ons iedere keer verder om Afas optimaal te benutten. Zijn kennis en ervaring geven ons nieuwe ideeen om meer output te generen en hiermee de organisatie ten eerste kostenbewust te maken en ten tweede vergelijkbaar te maken. Daarnaast besparen wij veel tijd met de ontwikkelde nieuwe rapportages en handige tools.
 • 24-04-2013 Ardjuna van der Weg V.o.f. de molensteen Wij zijn in contact gekomen met Damiaan Verhoef via onze accountant. Onze eerste indruk was gelijk goed, hij is erg vriendelijk en toegankelijk. Damiaan weet veel van Afas en werkt erg accuraat. Verder is hij goed bereikbaar, komt zijn afspraken na en is oplossingsgericht. Kortom onmisbaar binnen onze organisatie!
 • 23-04-2013 Micheal van Zomeren De Keijzer Nipuis & Co N.V. De Keijzer Nipius & Co N.V. is een middelgroot accountants- en belastingadvieskantoor in de regio Amsterdam. Afgelopen jaar is tijdens een uitgebreide inventarisatie besloten over te gaan naar een totaalaanbieder, zijnde Afas. Tijdens de inventarisatie zijn wij tijdens een referentiebezoek aan de naam van Damiaan gekomen. Aangezien wij ervoor gekozen hebben onze implementatie volledig zelf uit te voeren, hebben wij Damiaan en Fred van der Biezen gekozen om toe te voegen aan ons implementatieteam. Ik heb Damiaan leren kennen als eerlijk, betrouwbaar, altijd bereikbaar en veel kennis van zaken met als doel het optimaal inrichten van de omgeving. In slechts 2 maanden tijd hebben wij het voor elkaar gekregen om 3 systemen te elimineren en om te zetten naar 1 Afas omgeving. Damiaan wist goed het evenwicht te bewaren tussen de wensen van de klant en de werking van Afas. Wanneer de wensen niet geheel mogelijk waren, kwam Damiaan vaak met een mogelijke work-around. Bovenal zijn wij erg tevreden over het functioneren van Damiaan en benaderen hem dan ook nog regelmatig voor kleine vraagstukken.
 • 30-01-2012 Ronald Kivits Keyrail Damiaan voert sinds oktober 2011 opdrachten uit voor Keyrail. Wij hadden behoefte aan iemand die onze functionele wensen kon vertalen naar een juiste inrichting in AFAS. Damiaan heeft tot nu toe een tweetal processen opnieuw ingericht waardoor deze processen duidelijk beter zijn gaan lopen. Wat daarbij vooral op viel was dat Damiaan pas gaat wat doen in AFAS als hij de functionele wensen van de klant goed kent, waardoor er achteraf nog maar kleine aanpassingen noodzakelijk waren om alles juist te laten functioneren in AFAS. Uit eigen ervaring heb ik het ook wel eens andersom meegemaakt. Damiaan is iemand die zich richt op de wensen van klant en in staat is om die ook te realiseren. Wat daar bij opvalt zijn zijn analytische vaardigheden en service gerichtheid. Wij zullen dan ook zeker gebruik blijven maken van de diensten van Damiaan.
 • 21-06-2011 Peter Damen Marine Components Damiaan combines knowledge with personal attention. In the change process from one ERP to another, personal attention to end users is very important. Damiaan enables cooperation of every one in the company and is able to persuade even the biggest adversary. This talent combined with knowledge makes Damiaan an excellent business partner.
 • 15-06-2011 Paul van Gelderen 4Figures BV Damiaan Verhoef heeft bij ons het Afas pakket ingericht en rapporten gemaakt naar onze wensen. Wij waren zeer tevreden over zijn werkzaamheden en met name de flexibiliteit en service bereidheid waren uitstekend. Hierdoor werken wij met veel plezier en gemak met Afas profit.

Over Daam Verhoef

Automatiseren blijft mensenwerk, hoe u het ook bekijkt. Natuurlijk is een goede analyse van uw case en uw bedrijf essentieel. Maar het resultaat van een effectieve implementatie van AFAS Profit wordt voor een belangrijk deel bepaald door de mate waarin e´n de manier waarop van de software gebruik wordt gemaakt. Het zijn uw medewerkers die het effect van dit proces aansturen. Mijn kracht ligt in ze te overtuigen en mee te nemen in de cultuurverandering. Dat maakt AFAS Profit tot het succes, waarop u zit te wachten.

Adres