Schrijf beoordeling

Chris Bakker

Nog geen beoordelingen

Over Chris Bakker

AFAS-expert nodig? Die ook verstand heeft van bedrijfsprocessen? Welkom bij Forque!

Met een top team van businessconsultants zorgt Forque al ruim 12,5 jaar voor helder advies en ondersteuning. Met 100% aandacht. Voor werkplezier en de kwaliteit die jouw organisatie levert én de ontwikkelingen die jij doormaakt. We kijken altijd naar je bedrijfsprocessen. De vragen die hieruit voortkomen zijn leidend wanneer je samenwerkt met Forque. Onze nuchtere mening: processen en automatisering moeten aansluiten bij jouw business. Niet andersom.

Mijn kracht als projectmanager zit in het analyseren van bedrijfsprocessen om zo veranderingen en verbetertrajecten te kunnen structuren, inzichtelijk maken en bewerkstelligen met mijn AFAS-expertise met name in de onderwijs branche. Mijn motto: “Als het niet kan zoals het moet, moet het zoals het kan.”

Hoe maakt Forque het verschil? Door die ene nuchtere ‘collega’ te zijn, met lef en nieuwsgierigheid. Da’s misschien wel het mooiste compliment dat we van onze klanten krijgen: dat we naast elkaar staan. Dat we samen enthousiast zijn over oplossingen die echt werken. En als het niet werkt? Dan zeggen we dat ook. Sprookjes laten we aan anderen over. Ons verhaal werkt.
Wat we doen als gecertificeerd AFAS Partner?

  • AFAS-ondersteuning bij implementatie en optimalisatie
  • Businessconsultancy; ERP, HRM/Payroll, InSite/Outsite, Salarisverwerking
  • Support
  • AFAS-koppelingen en maatwerk
  • Business Intelligence met Microsoft Power BI

Branche-experts in: Automotive, Onderwijs, Service en Onderhoud, Productie & Handel, Zakelijke dienstverlening en ICT & Telecom.

Kijk voor meer informatie op www.forque.nl of neem contact op via 31(0)85- 27 33 490 of info@forque.nl.

Video

Adres