Schrijf beoordeling

Chris Bakker

Nog geen beoordelingen

Over Chris Bakker

Samen met klanten nieuwe manieren bedenken om hun wensen te realiseren. Dat is wat ik interessant en uitdagend vind! Elke klant heeft zijn eigen wensen en voorkeuren. Door deze mee te nemen wordt het juist een uitdaging om telkens weer de perfecte oplossing te zoeken en te vinden. Dagelijks werk ik met AFAS Software en ben ik als gedreven consultant altijd bezig met optimalisaties. Eigenschappen die mij daarbij helpen zijn: energiek, sociaal, doorzettingsvermogen en oprecht. Ik heb ervaring met het uitvoeren van ICT-implementaties, begeleiden van procesoptimalisaties en automatisering.

Mijn specialisaties binnen Forque:

  • AFAS Software
  • MKB
  • Onderwijs

Mijn motto: “Als het niet kan zoals het moet, moet het zoals het kan.”

Wij werken bij Forque met succes vanuit een pragmatische aanpak, branche expertise en houden ervan om creatief aan de slag te gaan. Aandacht voor het bedrijf en medewerkers is voor ons ontzettend belangrijk. Het zijn immers de mensen die een organisatie succesvol maken. Wij zijn daarbij niet van de dikke rapporten, maar vooral van de praktische oplossingen. Met onze dienstverlening en oplossingen helpen wij bedrijven om eenvoudig, snel en efficiënter te werken.

Forque is gespecialiseerd in de automotive, onderwijs, transport&logistiek en kunst & cultuur branche. Onze klanten bevinden zich zowel in de profit- als in de non-profit sector door heel Nederland.

Forque is een ambitieus en groeiend organisatie- en adviesbureau actief in het realiseren van verbeteringen. Vanuit een gezamenlijk doel met onze klanten optimaliseren wij processen en bedrijfsresultaten door ondersteuning, advies en/of interimdiensten. Wij inventariseren verbeter- en knelpunten, zorgen voor procesoptimalisatie en integratie en benutten daarbij maximaal de software van AFAS.

Video

Adres