Schrijf beoordeling

Bob Hoefnagels

Nog geen beoordelingen

Over Bob Hoefnagels

Het is voor mij een uitdaging HR gerelateerde processen zo efficiënt mogelijk in te richten met behulp van e-HRM. Ik streef ernaar organisaties naar een hoger plan te tillen door ervoor te zorgen dat mensen en organisaties zich kunnen richten op hun kerntaken. Dit doe ik op een persoonlijke, professionele en gestructureerde wijze, waarbij communicatie met de betrokkenen centraal staat. Ik heb ruime ervaring met deze werkzaamheden in de zorg-, onderwijs- en overheidssector.

Over IJK

IJK helpt organisaties in de publieke sector om HR-gerelateerde processen efficiënter en overzichtelijker te maken. Wij verzorgen de personeelsadministratie, salarisadministratie en/of financiële administratie op basis van AFAS voor 170 organisaties binnen de (semi)-overheid, onderwijs en zorg & welzijn.

Daarnaast bieden wij organisaties ondersteuning en advies via onze eigen AFAS experts, consultants en salarisspecialisten. Met eigen software voegt IJK extra waarde toe aan AFAS als kernsysteem. Zo ontwikkelen wij AFAS procesversnellers waarmee we bepaalde processen in AFAS eenvoudiger en overzichtelijker inrichten. Bijvoorbeeld het eenvoudig registeren en berekenen van zwangerschapsverlof. Rondom specifieke thema's ontwikkelen wij eigen software die rechtstreeks koppelt met AFAS, zoals de VervangingsManager en ons HRM- kennissysteem RAP.

Video

Adres