Schrijf beoordeling

Berend Kamphuis

Nog geen beoordelingen

Over Berend Kamphuis

Provisup helpt bij het inzichtelijk maken en vereenvoudigen van jouw bedrijfsprocessen. Door goed gebruik van AFAS Profit, kun je met minimale inspanning, efficiënter werken. Hiermee kunnen wij helpen:

• Optimalisatie en implementatie: Het (her-)ontwikkelen en verbeteren van processen kan ingewikkeld zijn. Wij helpen je hierbij. Na optimalisatie maken we de vertaalslag naar AFAS Profit en vindt de implementatie plaats. Vanaf dat moment houden jij en je collega's meer tijd over. Tijd die je kan gebruiken voor verdere groei van het bedrijf.

• Projectmanagement: Tijd-, kwaliteit- en geldbewaking. Dat is waar onze projectmanagers voor zorgen. Als projectleider hebben we het belang en de mensen van jouw bedrijf voor ogen. De koppeling naar de software van AFAS wordt steeds afgewogen. Wij zijn jouw sparringpartner en zorgen ervoor dat de juiste persoon op de juiste plek staat.

• Functioneel applicatiebeheer: Je werkt met AFAS Profit of AFAS Small Business. Je loopt ergens tegenaan en hebt behoefte aan ondersteuning. Op afstand loggen wij in en lossen we de vraag voor je op. Ons doel is jouw medewerkers zo snel mogelijk weer op weg te helpen, zonder dat je vast zit aan een dag consult en onnodige reiskosten.

Specialisaties: Modules: HRM, CRM, Financieel, Ordermanagement, Projecten, Abonnementen, InSite & OutSite Branches: Onderwijs, Bouw, Zorg & Welzijn, Retail en de Zakelijke dienstverlening

Over mij: Samen met mede-oprichter en partner Monique Koopmans, ben ik verantwoordelijk voor de grootschalige optimalisatie- en implementatie projecten. Dit zowel in de rol van consultant als van projectleider. Daarnaast haal ik veel energie uit het opleiden en begeleiden van de (junior) consultants, zodat zij straks als geweldige consultants aan de slag kunnen.

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met mij op, dan maken we direct een afspraak voor een kop koffie.

Tel: 020 - 822 1850 Mail: info@provisup.nl Info: www.provisup.nl

Adres