Schrijf beoordeling

Berend Kamphuis

Aantal beoordelingen: 4

  • 21-09-2017 Chantal Grooteman RENOLIT Nederland B.V. Met Berend samenwerken is gewoon ontzettend fijn. Hij kijkt naar je wensen, denkt daarin verder en zorgt dan dat hij oplossingen aandraagt die passen bij waar je staat en wat je nodig hebt. En als het een keer een onmogelijke vraag is, dan geeft hij dat eerlijk en vaak met een lach, aan. Hij is een professionele Profit expert die je in het diepe kunt gooien en er goede resultaten worden opgeleverd.
  • 15-08-2016 Bobijn Goudsmit Geostick Door samen met Berend ons beoordelingssysteem te bekijken en onderzoeken, is deze nu beschikbaar via Afas Insite. Door middel van het invoeren van de beoordeling via Insite kunnen leidinggevende hun beoordelingscyclus doorlopen. Daarnaast kan HR inzic ht hebben op hoe ver de leidinggevende is binnen zijn cyclus. Het hele beoordelingssysteem is hierdoor inzichtelijk voor alle partijen. Daarnaast is er door samen met Berend te klussen aan Insite een heel mooi Intranet opgericht. Een intranet dat nu zelf bij te houden is. Berend is een consultant die ervoor zorgt dat je tijdens en na zijn dagen aanwezigheid snapt hoe het systeem in elkaar zit. Uiteindelijk moet je het zelf kunnen doen! Door Berend zijn heel veel HR processen nu digitaal geregeld, waardoor geen stap meer overgeslagen kan worden. Zoals bijvoorbeeld: Wet verbetering Poortwachten, Jubilarissen, Declaraties, Verlofaanvragen, Nieuwsberichten, Indienst- en uitdienst melden van een medewerker, enz. Berend is niet een consultant die gewoon uitvoert wat je zegt. Hij denkt echt mee met je processen. Hij wil begrijpen hoe je processen in elkaar zitten en waarom je bepaalde acties doet. Hierdoor kan hij beter meedenken in de processen hoe dit in Afas moeten plaatsvinden.
  • 24-10-2014 Jan Nieuwenhuis ATO-scholenkring Berend heeft een brede deskundigheid (workflows, inrichting Profit, rapportages), ook op het gebied van onderwijs wat voor ons van belang is. Hij werkt gestructureerd, communiceert helder, is transparant.
  • 09-04-2014 Bobijn Goudsmit vandervalk+degroot Berend weet door goed te luisteren naar de problematiek binnen de organisatie oplossingen te bieden binnen Profit. Hij leeft zich snel in, heeft goede oplossingen en is bekend met het gehele systeem. Zaken als verloningen, inrichting en beheer behoren tot zijn expertise en deze beheerst hij perfect. Hij weet goed duidelijk van te voren de risico's en haalbaarheid aan te geven. Hij denkt mee en geeft aan wat in zijn ogen wel/niet verstandig is. Indien hij het antwoord niet weet, zal hij er later op terug komen om alsnog een oplossing te bieden. Wij zijn heel erg tevreden over de diensten van Berend.

Over Berend Kamphuis

Provisup helpt bij het inzichtelijk maken en vereenvoudigen van jouw bedrijfsprocessen. Door goed gebruik van AFAS Profit, kun je met minimale inspanning, efficiënter werken. Hiermee kunnen wij helpen:

• Optimalisatie en implementatie: Het (her-)ontwikkelen en verbeteren van processen kan ingewikkeld zijn. Wij helpen je hierbij. Na optimalisatie maken we de vertaalslag naar AFAS Profit en vindt de implementatie plaats. Vanaf dat moment houden jij en je collega's meer tijd over. Tijd die je kan gebruiken voor verdere groei van het bedrijf.

• Projectmanagement: Tijd-, kwaliteit- en geldbewaking. Dat is waar onze projectmanagers voor zorgen. Als projectleider hebben we het belang en de mensen van jouw bedrijf voor ogen. De koppeling naar de software van AFAS wordt steeds afgewogen. Wij zijn jouw sparringpartner en zorgen ervoor dat de juiste persoon op de juiste plek staat.

• Functioneel applicatiebeheer: Je werkt met AFAS Profit of AFAS Small Business. Je loopt ergens tegenaan en hebt behoefte aan ondersteuning. Op afstand loggen wij in en lossen we de vraag voor je op. Ons doel is jouw medewerkers zo snel mogelijk weer op weg te helpen, zonder dat je vast zit aan een dag consult en onnodige reiskosten.

Specialisaties: Modules: HRM, CRM, Financieel, Ordermanagement, Projecten, Abonnementen, InSite & OutSite Branches: Onderwijs, Bouw, Zorg & Welzijn, Retail en de Zakelijke dienstverlening

Over mij: Samen met mede-oprichter en partner Monique Koopmans, ben ik verantwoordelijk voor de grootschalige optimalisatie- en implementatie projecten. Dit zowel in de rol van consultant als van projectleider. Daarnaast haal ik veel energie uit het opleiden en begeleiden van de (junior) consultants, zodat zij straks als geweldige consultants aan de slag kunnen.

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met mij op, dan maken we direct een afspraak voor een kop koffie.

Tel: 020 - 822 1850 Mail: info@provisup.nl Info: www.provisup.nl

Adres