Schrijf beoordeling

Bas van Oijen

Nog geen beoordelingen

Over Bas van Oijen

De eerste 15 jaar van mijn carrière ben ik werkzaam geweest als consultant en projectleider. Sinds 2007 bij AFAS Software en van 2014 tot en met 2016 als zelfstandig AFAS-expert. Vanaf heden vervul ik de rol van Projectmanager – Partner bij Forque.

Ik heb kennis ontwikkeld op het gebied van Enterprise Resource Planning (ERP). ERP heeft als doel de productiviteit van organisaties te maximaliseren, kosten te beheersen en optimaal te voldoen aan klantwensen. ERP realiseert dit in één bedrijfsbreed informatie- en managementsysteem oftewel ERP-Software.

Bij de projecten die ik heb begeleid lag de focus niet alleen op implementatie maar ook op procesoptimalisatie. Daarnaast fungeer ik vaak als bruggenbouwer, niet alleen in de verbinding tussen de organisatie en leverancier, maar ook in de organisatie zelf. Mijn praktische instelling helpt niet alleen bij een goed verloop van een project. Het helpt ook om complexiteit te verminderen, verbeteringen voor iedereen begrijpelijk te maken en daardoor draagvlak binnen de organisatie te creëren. Niet voor niets is mijn levensmotto ‘Maak het simpel’.

Wij werken bij Forque met succes vanuit een pragmatische aanpak, branche expertise en houden ervan om creatief aan de slag te gaan. Aandacht voor het bedrijf en medewerkers is voor ons ontzettend belangrijk. Het zijn immers de mensen die een organisatie succesvol maken. Wij zijn daarbij niet van de dikke rapporten, maar vooral van de praktische oplossingen. Met onze dienstverlening en oplossingen helpen wij bedrijven om eenvoudig, snel en efficiënter te werken.

Forque is gespecialiseerd in de branches automotive, onderwijs, transport&logistiek en kunst & cultuur. Onze klanten bevinden zich zowel in de profit- als in de non-profit sector door heel Nederland.

Adres