Beoordeling: (5/5)

Schrijf beoordeling

Bas Peelen

Aantal beoordelingen: 5

  • 24-01-2017 Petra den Heyer Vof la Striscia Wat ben ik blij met Bas Peelen. Hij heeft me in korte tijd behoorlijk wegwijs gemaakt in Afas, waardoor ik zelf ook beter in staat ben eventuele problemen op te lossen. Lukt dit niet dan bijt Bas er zich in vast en heeft hij tot nu toe altijd alles opgelost. Je merkt dat Afas Bas zijn specialisme is, ook op het kantoor waar hij werkzaam is. Hij staat bovendien altijd klaar en is zeer punctueel.
  • 24-01-2017 marjolein van staten westerpaviljoen Bas heeft mij inmiddels al wat dagen "cursus" gegeven. waardoor ik nu aardig uit de voeten kan met AFAS. En wat als het niet lukt gelukkig kan ik dan altijd op Bas terug vallen. Hij weet bijna alles en helpt mij altijd heel snel weer op weg.
  • 12-01-2017 Rik Schraag Vertaalbureau Maverick Translations Bas heeft me aan AFAS geholpen. In het begin had ik mijn bedenkingen over de gebruiksvriendelijkheid met boekhoud-/accountingsoftware, maar mede dankzij Bas werk ik nu naar volle tevredenheid met AFAS. Dagelijks zelfs. Wat Bas speciaal maakt, is dat hij over een gedegen kennis beschikt van zowel boekhoudkundige procedures als moderne technologie. Hij is bovendien in staat om snel met AFAS te communiceren als ik vragen heb of behoefte heb aan nieuwe functionaliteit. Hou deze man in de gaten!
  • 10-01-2017 Martijn de Koning TriFact365 (Scan en Herken partner voor AFAS) Als mede-oprichter van TriFact365 schakel ik regelmatig met Bas over gezamenlijke AFAS vraagstukken. Bas analyseert problemen (en kansen) op adequate wijze en komt daarbij snel tot de kern van de zaak. Het klantbelang staat daarbij altijd centraal en dat maakt Bas voor mij persoonlijk ook tot een prettige sparringpartner. Bas is voor mij een terechte en goede AFAS specialist!
  • 08-01-2017 Stan Hendriks MondCleanic(R) Bas Peelen is niet alleen een aardige vent die altijd klaar staat, maar hij heeft ook een grote drive om zaken perfect te regelen!

Bas Peelen

Accountantskantoor Van den Berghe & Verdegaal B.V. Neem contact op
  • BedrijfsnaamBas Peelen

Over Bas Peelen

Vul hier de beschrijving in

Video

Adres