Schrijf beoordeling

Bart Clement

Nog geen beoordelingen

Over Bart Clement

Ecobit realiseert bedrijfsinformatie toepassingen op maat met standaard software applicaties, en levert implementatie en consultancy diensten. Eco omdat de software perfect in uw werkomgeving moet passen. Dat is het eerste doel van Ecobit. Maar ook Eco omdat Ecobit ernaar streeft zo duurzaam mogelijk te werken.

Als AFAS Expert is Bart Clement gespecialiseerd in koppelingen en andere tools via de AFAS Profit AppConnector, integratie pagina's voor Insite/Outsite, en conversietrajecten. Bart Clement is lid van ERP-Experts, een partnerschap van gecertificeerde AFAS experts (zie http://www.erp-experts.nl).

Daarnaast heeft Ecobit onder andere ook oplossingen voor documentherkenning in combinatie met AFAS Profit: inkoopfactuurherkenning, pakbonverwerking, inlezen van (HR of andere) dossiers, documenten samenvoegen of omzetten naar PDF/A et cetera. Zie ook het OCC product van Ecobit met geregistreerde AFAS Profit koppeling op deze AFAS partner site (https://www.afaspartner.nl/product/ecobit/137033).

Adres