Schrijf beoordeling

Bart Clement

Aantal beoordelingen: 11

 • 26-12-2018 Sjors Heldens SH Business consultancy Ecobit (Bart) heeft voor Vendrig IJsselstein BV een maatwerk integratie tussen Afas Profit en ABSsolute wasserij software ontwikkeld. De koppeling is naar volle tevredenheid opgeleverd en in productie genomen. De samenwerking met Bart is o.b.v. no-nonsense en ik kan stellen dat de samenwerking gedurende het hele project soepel verlopen is. Geen woorden maar daden en dat is, zoals we allemaal weten, wel zo prettig in IT land! Ik kan Ecobit aan iedereen aanbevelen.
 • 11-07-2018 GUIDO HOGENBOOM SOLID RENTAL BV Wij hebben Ecobit ingezet voor de koppeling tussen twee Software pakketten, te weten AFAS Online en Protonic Easyjob. Zodoende dat er (min of meer) realtime data overdracht is tussen de twee pakketten (CRM, Financieel, Projecten). Ecobit heeft dit keurig gerealiseerd voor ons. Binnen de afgesproken tijdsplanning en binnen de afgegeven begroting. Zowel Bart Clement alsmede zijn collega Jeroen Remijnse zijn kundig en professioneel. Daarnaast is hun communicatie helder en zij proberen altijd tijd vrij te maken om je zo snel mogelijk te helpen. Bij het inrichten van een koppeling ontstaan er natuurlijk altijd kleine problemen, zodra de koppeling in gebruik wordt genomen. Bart en Jeroen zorgen voor het oplossen van deze problemen, totdat de koppeling correct werkt en de opdrachtgever tevreden is. Ecobit is een ideale partner voor het realiseren van ingewikkelde software koppelingen. Daarnaast hebben de heren enorm veel know-how van AFAS.
 • 09-10-2017 j. Mouwes Weisz Met Bart in contact gekomen via LinkedIn - hij was de enige partij die op een normale en persoonlijke manier een maatoplossing voor ons vraagstuk kon maken. Zijn naam werd door andere AFAS partners ook meteen gematched met betrouwbaarheid en secuurwerk. Kortom ons vraagstuk is opgelost naar tevredenheid! Bart heeft kennis en is een aanrader.
 • 05-04-2017 Dennis van Schaik ProBiblio Bart heeft snel en kundig een tool geleverd waarmee er bijlagen van dossieritems uit Profit gehaald kunnen worden. De tool werkt goed en doet precies datgene wat je ervan verwacht zonder toeters en bellen. De samenwerking met Bart is effici├źnt en prettig verlopen, hij is deskundig, professioneel en resultaatgericht.
 • 11-05-2016 Cedric Wever Regas Nederland B.V. Bart Heeft voor ons succesvol een koppeling ingericht zodat AFAS kan communiceren met verschillende externe applicaties. Bart kan goed meedenken over oplossingen buiten bestaande kaders (out of the box) waardoor wij de samenwerking met Bart als zeer prettig hebben ervaren.
 • 03-05-2016 Nicolette Delmee Berenschot Bart heeft bij Berenschot een tool neer gezet en die ervoor zorgt dat bepaalde velden in AFAS gevuld worden. Dit werkt tot nu toe foutloos. Bart heeft heel veel AFAS kennis en houdt deze up-to-date. Hij komt zijn afspraken na en denkt in oplossingen.
 • 21-08-2015 D. Kleijn Scoretelecom BV Heel tevreden, tool op tijd af en deze werkte prima. En zoals afgesproken ben ik om 9.00 gebeld om de tool te installeren op mijn pc.
 • 18-12-2014 John Trap Canon Nederland N.V. Bart heeft ons op zowel communicatief als technisch vlak prima geholpen met het samen bedenken en het opleveren van de gewenste AFAS koppeling. Zijn AFAS kennis en algemene kennis van de markt hebben we als zeer prettig en kundig ervaren. Hij zal zeker onze voorkeur krijgen in een toekomstig en vergelijkbaar project.
 • 24-06-2014 Dave van Nummerdor ArboNed Bart heeft bij ArboNed een grote rol gespeeld in het begeleiden/uitvoeren van de data conversie van Oracle naar AFAS. (debiteuren/crediteuren/openstaande posten/ grootboek-meerdere jaren) . Verder heeft hij diverse interfaces gebouwd die ervoor zorgen dat dagelijks onze verkoopfacturen en debiteurenmutaties uit ons bronsysteem AFAS worden ingelezen. Voor automatische verwerking van inkoopfacturen binnen AFAS heeft Bart ook een oplossing ge├»mplementeerd. Bart heeft veel AFAS / interface (connector) kennis en is een heel prettig persoon om mee samen te werken. Denkt ook goed mee om tot de beste oplossing te komen. Bart word door ons nog steeds ingehuurd voor diverse projecten. Wij bevelen Bart dus graag aan.
 • 06-02-2014 Hendrik Emmens AFAS Software Bart heb ik ervaren als een zeer kundige AFAS Expert op het gebied van een grote en complexe conversie maar ook bij het maken van diverse koppelingen. Naast de technische kennis is er ook sprake van een correcte en heldere communicatie en documentatie van de werkzaamheden. Hierdoor kan er snel geschakeld worden en zijn zaken direct van een hoge kwaliteit.
 • 05-02-2014 Tarik El Hamdaoui DifferIT Bart is een gedreven professional die zijn vak verstaat als het gaat om de combinatie van techniek en processen. Bart kan een functioneel vraagstuk uitstekend vertalen naar een technische oplossing en weet deze ook uitstekend in te vullen. Als het gaat om complexe conversies en het bouwen van interfaces middels de connector van AFAS dan is Bart de persoon die ik hiervoor inzet. Bij een grote ERP klant van AFAS heeft hij een complexe conversie uitgevoerd en interface gebouwd. Dit naar volle tevredenheid van de klant.

Over Bart Clement

Ecobit realiseert bedrijfsinformatie toepassingen op maat met standaard software applicaties, en levert implementatie en consultancy diensten. Eco omdat de software perfect in uw werkomgeving moet passen. Dat is het eerste doel van Ecobit. Maar ook Eco omdat Ecobit ernaar streeft zo duurzaam mogelijk te werken.

Als AFAS Expert is Bart Clement gespecialiseerd in koppelingen en andere tools via de AFAS Profit AppConnector, integratie pagina's voor Insite/Outsite, en conversietrajecten. Bart Clement is lid van ERP-Experts, een partnerschap van gecertificeerde AFAS experts (zie http://www.erp-experts.nl).

Daarnaast heeft Ecobit onder andere ook oplossingen voor documentherkenning in combinatie met AFAS Profit: inkoopfactuurherkenning, pakbonverwerking, inlezen van (HR of andere) dossiers, documenten samenvoegen of omzetten naar PDF/A et cetera. Zie ook het OCC product van Ecobit met geregistreerde AFAS Profit koppeling op deze AFAS partner site (https://www.afaspartner.nl/product/ecobit/137033).

Adres