Beoordeling: (5/5)

Schrijf beoordeling

Barry de Vreede

Aantal beoordelingen: 6

  • 08-06-2015 Ronald van der Maarel Salarisbalie BV Barry de Vreede is een zeer kundig en ervaren consultant die de investering altijd waard is gebleken. Barry is innovatief en voert niet blind de opdracht van de klant uit. Er wordt telkens met de klant meezocht naar de optimale oplossing, waarbij men regelmatig positief verrast wordt. Of het nu het optimaliseren van workflows in het declaraties, instroom- doorstroom- en uitstroom is, koppelen van systemen, het inrichten van AFAS Insite of het opleveren van verlof- en verzuimrapportages: hij kan allround worden ingezet, zeker ook als projectleider. Het inrichten en vullen van de systemen doet hij in goed overleg. De conversie van gegevens gaan veel sneller dan bij menig ander, da’s wel zo prettig. Hij zal ook niet meer uren maken dan nodig is voor de klant. Dit lijkt wel een reclamepraatje voor Barry, en dat is het ook... Ik heb Barry als zeer kundig ervaren bij Burger King, Total E&P en Coolblue. Samen niet altijd voor de moeilijkste oplossing willen gaan, maar doelgericht werken. Dat hij daarnaast nog erg prettig in de omgang is, met veel humor en voldoende zelfspot, is mooi meegenomen om de projecten luchtiger en makkelijker binnen de organisatie door te voeren.
  • 12-03-2015 Yin Jonkman TOTAL E&P Nederland BV Barry de Vreede heeft de implementatie van AFAS Profit en InSite bij TOTAL E&P Nederland verzorgd. Bij aanvang van dit project hebben wij gekozen voor een externe AFAS Consultant. Barry heeft enorm veel technische kennis van HRM/Payroll/Workflow en interface mogelijkheden van AFAS. Hij is klantgericht, gedreven, denkt in creatieve oplossingen en uitdagingen, waarbij hij continue rekening houdt met de wensen van de cliënt en de deadlines tijdens het implementatietraject, ook bij complexe vraagstukken! Verder is Barry zeer prettig in omgang, heeft humor, luistert goed, is analytisch, creatief en pragmatisch met een no-nonsens mentaliteit. Hij is de ‘goeroe’ implementatie projectconsultant. Kortom: ZEER sterk aan te bevelen!
  • 10-03-2015 Yin Jonkman TOTAL E&P Nederland B.V. Barry de Vreede heeft bij TOTAL E&P Nederland de implementatie van AFAS Profit en InSite verzorgd. Wij hebben gekozen voor een externe AFAS Consultant bij aanvang van dit project. Barry heeft enorm veel technische kennis van o.a. HRM/Payroll/Workflow en interface mogelijkheden van AFAS. Hij is klantgericht, gedreven, denkt in oplossingen en uitdagingen, waarbij hij continue rekening houdt met onze wensen, ook bij complexe vraagstukken! Verder is Barry zeer prettig in omgang, heeft humor, luistert goed, is analytisch, creatief en pragmatisch met een no-nonsens mentaliteit. Kortom: ZEER sterk aan te bevelen!
  • 07-03-2015 Eppie van het Hof Moba B.V. Barry heeft een uitstekende kennis van het systeem en hoe je daarbinnen de wensen van het bedrijf kunt vorm geven. Hij heeft ons op een uiterst plezierige wijze door het proces geleid van invoering InSite en het project binnen de gestelde tijd en binnen budget opgeleverd. Barry is een prettig mens om mee samen te werken. Op zijn tijd humor, geïnteresseerd in zijn gesprekspartners en altijd het doel voor ogen. Je boft als je hem als projectleider kunt strikken!.
  • 24-02-2015 Hein Runderkamp Runderkamp & Van Duren BV Barry de Vreede behoort zonder enige twijfel tot de absolute top van het Expertnetwerk van AFAS. Reeds in zijn tijd bij AFAS was hij een belangrijke Senior Consultant met een grote voorliefde voor complexe trajecten en technische uitdagingen. Zowel in de materie (HRM/Payroll) als in het proces (Projectleiding, Implementatiestrategie) is hij een seniore en volwassen speler. In de trajecten die Barry heeft uitgevoerd voor ons label InSiteSquad is hij zonder uitzondering zeer succesvol en levert zijn projecten tijdig, volledig en binnen budget naar volle tevredenheid van de klant op. Eigenlijk kan ik geen klussen verzinnen die Barry niet aankan. Verder is Barry een sociaal mens met de nodige humor en relativeringsvermogen. Een prettige collega waarmee het integer zaken doen is. Daarmee kan ik hem van harte aan een ieder aanbevelen!
  • 20-02-2015 Samantha Yvel WCC Development B.V. Barry is een vriendelijk en resultaatgericht persoon. Hij heeft ons met zijn uitgebreide kennis van AFAS enorm geholpen met het oplossen van complexe knelpunten tijdens de implementatieperiode.

Barry de Vreede

ERP Advanced Consultancy B.V. Neem contact op

Over Barry de Vreede

In samenwerking met AFAS optimaliseer ik processen op het gebied van onder andere HRM/Payroll. Tijdens nieuwe implementaties doe ik dit in een ondersteunende rol. Bij optimalisaties van processen bij klanten welke al langer met de software werken, heb ik vaak een sturende/begeleidende rol.

Inmiddels ben ik al ruim 10 jaar verbonden met AFAS en het product Profit. Deze ervaring is begonnen in dienst van AFAS. In totaal heb ik vanuit AFAS 6 jaar de rol van Senior Consultant vervuld en heb ik onder andere projecten gedaan bij het Bronovo ziekenhuis, Medische centrum Haaglanden, Groene Hart Ziekenhuis, Medisch centrum Alkmaar, Gemini Ziekenhuis, Reinier de Graaf Ziekenhuis, Michael Page, Greenpeace, Argos Oil en Burger King Nederland.

Uiteindelijk heb ik de overstap gemaakt van AFAS naar Burger King Nederland waar ik anderhalf jaar de processen tussen de afdelingen finance, HR en de restaurants heb geoptimaliseerd. Begin 2014 heb ik de beslissing genomen om mijn eigen bedrijf te starten en me te richten op procesoptimalisaties binnen organisaties welke met de software van AFAS werken. Als zelfstandig ondernemer en gecertificeerd AFAS Expert, heb ik een aantal optimalisatie projecten gedaan waaronder bij Coolblue, Total Nederland, Het Financieel Dagblad, BNR Nieuwsradio, het Bronovo ziekenhuis en het Slotervaart ziekenhuis in Amsterdam.

In mijn rol als consultant richt ik me niet alleen op de inrichting van de software. Tijdens het gehele project adviseer ik u over de mogelijkheden welke de software heeft en welke keuze het beste bij uw organisatie past. In dit advies neem ik de ervaring die ik bij andere organisaties heb opgedaan, uiteraard mee. Op een aantal onderdelen zal uw organisatie wellicht anders kunnen gaan werken, dit om tot een optimalere en efficiëntere werkwijze te komen. Uiteindelijk maakt u zelf de keuze op basis van de adviezen welke worden gegeven. Nadat de keuze is gemaakt, zal ik uw organisatie begeleiden bij het doorvoeren van deze wijzigen en deze ook inrichten binnen de software van AFAS.

Ik hoop binnenkort met u in contact te komen!

Vriendelijke groet, Barry de Vreede

Adres