Schrijf beoordeling

Awet Asghedom

Nog geen beoordelingen

Over Awet Asghedom

AFAS Expert voor implementatie en procesverbeteringen. Daarnaast ook ruime ervaring in de maandelijkse HR- en Salarisadministratie-werkzaamheden.

De HR/salarisadministratie is een vitaal deel van uw organisatie. Hierbij is het essentieel dat kwaliteit gewaarborgd is. Int Payroll kan u hierin assisteren en tevens het kwaliteitsniveau verder verhogen. Laat uw administratie niet het ondergeschoven kind worden binnen uw organisatie. U zult merken dat sturing geven aan deze afdeling zal leiden tot tevreden medewerkers en een evenwichtigere organisatie.

Oplossingen worden geboden in vele vormen: Tijdelijke assistentie (bijvoorbeeld: zwangerschapsverlof, vertrekkende salarisadministrateur, achterstanden) Functioneel beheer / Applicatiebeheer Advisering & implementatie nieuw salarissysteem Outsourcen van uw (gehele) HR/salarisadministratie Werkprocesverbetering realiseren. Werkdruk zal verlaagd worden met als bijkomend voordeel dat de foutgevoeligheid zal afnemen Trainen van werknemers in het gebruik van HR/salarispakket en werkprocessen

Int Payroll heeft zich gespecialiseerd in het pakket Profit van AFAS. Gedurende 16 jaar ruime ervaring binnen de HR/salarisadministratie is vast komen te staan dat Profit het bestwerkende allround systeem is. AFAS zet zich sterk in om hun systeem up-to-date, gebruiksvriendelijk en compleet te houden. Het optimaal gebruiken van Profit hangt echter sterk af van de juiste inrichting.

Haal meer uit uw systeem door het gebruik van onder andere: Analyses, Rapporten, ESS/MSS, Signalen, Sjablonen, etc.

Adres