Schrijf beoordeling

Awet Asghedom

Aantal beoordelingen: 7

  • 12-06-2014 Arja Olling Turien & Co. Assuradeuren Awet heeft bij ons twee dagen in de maand ingevallen toen een collega met zwangerschapsverlof ging. Awet heeft ons erg geholpen met zijn kennis van de salarisverwerking in Profit. Ook voor andere vragen met betrekking tot Profit konden wij altijd bij Awet terecht (ook als hij die dag niet aanwezig was bij ons). Awet is erg flexibel inzetbaar wat de samenwerking makkelijk maakte.
  • 02-06-2014 A. Rosa Prima service. Flexibel en betrouwbaar
  • 26-05-2013 Leo Mooen Moonen Payroll Solutions Ik heb Awet leren bij de C-1000, waarbij we allebei als functioneel beheerder werkzaam waren. Awet is iemand met een gedegen Afas kennis, iemand die weet het optimale uit het Afas Profit te halen en daar zeer creatief in is. Ik heb Awet leren kennen als iemand die altijd rust weet te bewaren in een hectisch werkomgeving. Ik heb prettig met hem samengewerkt. Ik hoop in de nabije toekomst nog eens met hem te mogen samenwerken.
  • 15-05-2013 Susan Belien Greenpeace International Greenpeace International heeft Awet Asghedom voor langere periode als expert ingehuurd voor een aantal uren ondersteuning per week. In deze periode heeft hij diverse rapporten ontwikkeld en verbeterslagen in ons AFAS systeem aangebracht. Wij hebben Awet leren kennen als een zeer deskundige en dienstverlenende collega. Hij weet zich goed te verdiepen in de vraagstukken en komt met bruikbare oplossingen. Hij weet zijn kennis over te dragen op andere collega's zowel in persoon als op schrift middels werkinstructies. Wij bevelen Awet graag aan als expert in AFAS. Hij staat in ons team bekend als AFAS magician......ofwel een AFAS tovenaar!
  • 13-05-2013 Servi de Jong De Jong Payroll Solutions Tijdens groot implementatietraject gebruik mogen maken van de diensten van Awet. Naast grote inhoudelijke kennis van Salarisadministratie en van Profit, kenmerkt de inzet van Awet zich door pro actief mee te denken bij oplossingsrichtingen voor klanten. Daarnaast is Awet een uiterst prettige collega om mee samen te werken.
  • 10-05-2013 Ruud Kaasjager C1000/Jumbo Iemand met kennis van het product (Profit) die weet waar hij mee bezig is. Het is een fijne collega om mee te werken heeft een luisterend oor en weet zijn kennis op een goede mannier over te brengen.
  • 08-05-2013 Jacques van Kessel 4Apps Group Awet is een doorgewinterde Profit HRM/ Payroll expert. Hij heeft uitstekende kennis van het loonproces zelf en van het functioneel beheer van Profit. Het maken van organisatie specifieke analyses is voor hem geen enkel probleem. Hij is in staat om snel de problemen/ vragen die (eind)gebruikers hebben te analyseren en hiervoor een werkbare oplossing aan te dragen.

Over Awet Asghedom

AFAS Expert voor implementatie en procesverbeteringen. Daarnaast ook ruime ervaring in de maandelijkse HR- en Salarisadministratie-werkzaamheden.

De HR/salarisadministratie is een vitaal deel van uw organisatie. Hierbij is het essentieel dat kwaliteit gewaarborgd is. Int Payroll kan u hierin assisteren en tevens het kwaliteitsniveau verder verhogen. Laat uw administratie niet het ondergeschoven kind worden binnen uw organisatie. U zult merken dat sturing geven aan deze afdeling zal leiden tot tevreden medewerkers en een evenwichtigere organisatie.

Oplossingen worden geboden in vele vormen: Tijdelijke assistentie (bijvoorbeeld: zwangerschapsverlof, vertrekkende salarisadministrateur, achterstanden) Functioneel beheer / Applicatiebeheer Advisering & implementatie nieuw salarissysteem Outsourcen van uw (gehele) HR/salarisadministratie Werkprocesverbetering realiseren. Werkdruk zal verlaagd worden met als bijkomend voordeel dat de foutgevoeligheid zal afnemen Trainen van werknemers in het gebruik van HR/salarispakket en werkprocessen

Int Payroll heeft zich gespecialiseerd in het pakket Profit van AFAS. Gedurende 16 jaar ruime ervaring binnen de HR/salarisadministratie is vast komen te staan dat Profit het bestwerkende allround systeem is. AFAS zet zich sterk in om hun systeem up-to-date, gebruiksvriendelijk en compleet te houden. Het optimaal gebruiken van Profit hangt echter sterk af van de juiste inrichting.

Haal meer uit uw systeem door het gebruik van onder andere: Analyses, Rapporten, ESS/MSS, Signalen, Sjablonen, etc.

Adres