Schrijf beoordeling

Arne Bakker

Aantal beoordelingen: 1

  • 01-10-2015 Mark de Vries Roossien Hoogwerktechniek Forque heeft, na een vlot traject met uitstekende communicatie, ons verlost van een van de meest bewerkelijke papierstromen in onze organisatie: de urenstaten ten behoeve van onze interne nacalculaties en budgetteringen. Een heel simpel principe, de registratie van 3 parameters (medewerker, werksoort, projectnummer), wordt nu real-time op de minuut geklokt (met barcodescanner voor aanvullende "hufterproofheid"), zonder dat achteraf nog dikke duimwerk door de medewerkers wordt opgeschreven, om door een secretaresse te worden ingeklopt in het systeem, en eenmaal per maand door de personeelsadministratie wordt gebruikt als basis voor urenafrekeningen, en door controlling as resultaatverklaring. Typische AFAS-eisen als de afronding op 3 minuten (0,05 uur) i.v.m. integratie zijn elegant verwerkt "onder de motorkap", en onze persoonlijke wens om in plaats van in- en uit te klokken op projecten, domweg over te klokken op een nieuwe activiteit, waarbij per definitie de vorige op hetzelfde tijdstip wordt afgesloten, zijn verwerkt. Dit is een grote stap voorwaarts op het gebied van OPB, en bevelen wij van harte aan bij alle organisaties die nog op papier registreren en verwerken, of bij hen die graag een urenregistratie op willen zetten maar daar geen gecompliceerde rompslomp achterweg willen hebben.

Over Arne Bakker

AFAS-expert nodig? Die ook verstand heeft van bedrijfsprocessen? Welkom bij Forque!

Met een top team van businessconsultants zorgt Forque al ruim 12,5 jaar voor helder advies en ondersteuning. Met 100% aandacht. Voor werkplezier en de kwaliteit die jouw organisatie levert én de ontwikkelingen die jij doormaakt. We kijken altijd naar je bedrijfsprocessen. De vragen die hieruit voortkomen zijn leidend wanneer je samenwerkt met Forque. Onze nuchtere mening: processen en automatisering moeten aansluiten bij jouw business. Niet andersom.

Als projectmanager bij Forque ligt mijn kracht in het bedenken van pragmatische oplossingen voor uitdagende problemen. Die oplossingen kan ik bieden doordat ik kennis heb van zowel bedrijfsprocessen als IT. Wanneer ik daar nog een scheut creativiteit aan toevoeg, zorgt dat met enige regelmaat zelfs tot een nieuw stukje bruikbare tooling in het Forque apps portfolio. Als AFAS Expert help ik bedrijven met het opzetten en verbeteren van financiële, logistieke en administratieve processen in AFAS Profit. Zoveel mogelijk binnen de gebaande paden en soms daarbuiten met een stukje maatwerk. Mijn motto: “Dat kan wél!”.

Hoe maakt Forque het verschil? Door die ene nuchtere ‘collega’ te zijn, met lef en nieuwsgierigheid. Da’s misschien wel het mooiste compliment dat we van onze klanten krijgen: dat we naast elkaar staan. Dat we samen enthousiast zijn over oplossingen die echt werken. En als het niet werkt? Dan zeggen we dat ook. Sprookjes laten we aan anderen over. Ons verhaal werkt.
Wat we doen als gecertificeerd AFAS Partner?

  • AFAS-ondersteuning bij implementatie en optimalisatie
  • Businessconsultancy; ERP, HRM/Payroll, InSite/Outsite en Salarisverwerking
  • Support
  • AFAS-koppelingen en maatwerk
  • Business Intelligence met Microsoft Power BI

Branche-experts in: Automotive, Onderwijs, Service en Onderhoud, Productie & Handel, Zakelijke dienstverlening en ICT & Telecom.

Kijk voor meer informatie op www.forque.nl of neem contact op via 31(0)85- 27 33 490 of info@forque.nl.

Adres