Beoordeling: (5/5)

Schrijf beoordeling

Arne Bakker

Aantal beoordelingen: 1

  • 01-10-2015 Mark de Vries Roossien Hoogwerktechniek Forque heeft, na een vlot traject met uitstekende communicatie, ons verlost van een van de meest bewerkelijke papierstromen in onze organisatie: de urenstaten ten behoeve van onze interne nacalculaties en budgetteringen. Een heel simpel principe, de registratie van 3 parameters (medewerker, werksoort, projectnummer), wordt nu real-time op de minuut geklokt (met barcodescanner voor aanvullende "hufterproofheid"), zonder dat achteraf nog dikke duimwerk door de medewerkers wordt opgeschreven, om door een secretaresse te worden ingeklopt in het systeem, en eenmaal per maand door de personeelsadministratie wordt gebruikt als basis voor urenafrekeningen, en door controlling as resultaatverklaring. Typische AFAS-eisen als de afronding op 3 minuten (0,05 uur) i.v.m. integratie zijn elegant verwerkt "onder de motorkap", en onze persoonlijke wens om in plaats van in- en uit te klokken op projecten, domweg over te klokken op een nieuwe activiteit, waarbij per definitie de vorige op hetzelfde tijdstip wordt afgesloten, zijn verwerkt. Dit is een grote stap voorwaarts op het gebied van OPB, en bevelen wij van harte aan bij alle organisaties die nog op papier registreren en verwerken, of bij hen die graag een urenregistratie op willen zetten maar daar geen gecompliceerde rompslomp achterweg willen hebben.

Over Arne Bakker

Ik ben sterk in het inrichten van computers op mensen en het afstemmen van mensen op computers. Door analytisch te luisteren, altijd op zoek te zijn naar de vraag achter de vraag en samen met de eindgebruiker de processen tot de kern bloot te leggen. Dat helpt software begrijpelijk te houden en organisaties blijvend te verbeteren. Ik sla de brug tussen de denkwijze van de softwaregebruiker en die van de ontwikkelaar.

Mijn motto is “Dat kan wél!”. Als AFAS Expert help ik bedrijven met het opzetten en verbeteren van financiële, logistieke en administratieve processen in AFAS Profit. Zoveel mogelijk binnen de gebaande paden en soms daarbuiten.

Forque is een ambitieus en groeiend organisatie- en adviesbureau actief in het realiseren van verbeteringen. Vanuit een gezamenlijk doel met onze klanten optimaliseren wij processen en bedrijfsresultaten door ondersteuning, advies en/of interimdiensten. Wij inventariseren verbeter- en knelpunten, zorgen voor procesoptimalisatie en integratie en benutten daarbij maximaal de software van AFAS.

Wij werken met succes vanuit een pragmatische aanpak, branche expertise en houden ervan om creatief aan de slag te gaan. Aandacht voor het bedrijf en medewerkers is voor ons belangrijk. Het zijn immers de mensen die een organisatie succesvol maken. Wij zijn daarbij niet van de dikke rapporten, maar vooral van de praktische oplossingen.

Met onze dienstverlening en oplossingen helpen wij bedrijven om eenvoudig, snel en efficiënter te werken. Plezier hebben in het leven en je werk wil toch iedereen?

Forque is gespecialiseerd in de automotive, onderwijs, transport&logistiek, en kunst & cultuur. Onze klanten bevinden zich zowel in de profit- als in de non-profit sector door heel Nederland.

Adres