Schrijf beoordeling

Anita Leeijen

Nog geen beoordelingen

Anita Leeijen

ODZ B.V. (Zwanenberg Advies BV) Neem contact op

Over Anita Leeijen

Ik ondersteun ondernemers én ik daag ze uit.

Zwanenberg Advies ondersteunt ondernemers bij al hun vraagstukken op fiscaal, administratief en bedrijfsorganisatorisch gebied. Daarbij kijken we ook actief mee naar uw kansen. We zien het als onze taak om u te blijven uitdagen en inspireren.

Voor ondernemers in beweging is Zwanenberg Advies dé sparringpartner met kennis van zaken. We weten uw actuele cijfers en ambities door te vertalen naar gerichte acties. En hierbij komt ook de ERP software van AFAS in beeld…

AFAS ERP software zorgt ervoor dat ondernemers een uitstekend realtime inzicht hebben in alle bedrijfsprocessen, personeelszaken en cijfers. Hiermee krijgt u grip op uw organisatie en kunt u uw bedrijfsvoering optimaliseren.

Als AFAS expert implementeer en optimaliseer ik de AFAS ERP software helemaal op maat voor u. Mijn collega’s en ik zorgen ervoor dat u er goed mee aan de slag kunt en u zich nog beter kunt focussen op uw core business!

Natuurlijk ben ik ook uw vraagbaak nadat de software is geïmplementeerd en blijf ik meekijken hoe u de software nog efficiënter kunt inzetten.

Lees meer over onze aanpak op http://zwanenbergadvies.nl/afas/ - u kunt via onze site ook meteen een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek.

Adres