Schrijf beoordeling

Alex Vos

Nog geen beoordelingen

Over Alex Vos

Consultants Functioneel beheer, Conversie HRM/Payroll, financieel en Integratie Zorg en Onderwijs

Fides is gespecialiseerd om u te ondersteunen met AFAS Profit:

  • functioneel applicatiebeheer van Profit, InSite en Outsite;
  • conversie van data HR/Payroll en financieel naar Profit;
  • gecertificeerde koppeling voor Profit met systemen van derden zoals NEDAP ONS.

Zoekt u een partner die u maximaal ondersteunt en met u meedenkt, kies dan voor Fides AFAS Profit Consultancy.

Alex Vos is een zeer ervaren Profit expert met 10 jaar Profit, InSite en OutSite ervaring.

De inzet van een consultant van Fides kenmerkt zich als: adviserend, betrokken, samenwerkend, communicatief vaardig, organisatiesensitief, analytisch, projectmatig, aandacht voor de key-users en users en hun kennisniveau, aandacht voor de processen en efficiƫnte bedrijfsvoering.

Ervaring Alex Vos applicatiebeheer en optimalisatie

Alex heeft veel ervaring in applicatiebeheer en optimalisatie van AFAS Profit HRM Payroll, InSite en OutSite. Alex ondersteunt hierin bij Onderwijs- en Zorginstellingen. Alex levert ondersteuning in de breedste zin van het woord. Alex is Profit Payroll Professional (PPP) gecertificeerd. Met de inzet van en kennis Alex wordt uw omgeving van Profit, InSite en OutSite gedegen beheerd en geoptimaliseerd!

Ervaring Alex Vos datamigraties

Alex heeft veel ervaring met migraties van systemen van diverse leveranciers naar AFAS Profit HRM Payroll voor Onderwijs- en Zorginstellingen. Door de uitgebreide kennis en ervaring is uw migratie bij Alex in goede handen. De nauwe samenwerking tussen de consultants van AFAS en Alex hebben geleid tot succesvolle migraties. Met Alex wordt ook uw implementatie van AFAS Profit HRM Payroll en migratie naar AFAS Profit HRM Payroll een succes!

Over Fides

Fides is gespecialiseerd in het converteren en ondersteunen van Onderwijs- en Zorginstellingen die migreren naar AFAS Profit of gebruiken maken van AFAS Profit, InSite en OutSite. De consultants van Salves hebben uitgebreide ervaring met de conversie, optimalisatie en applicatiebeheer van AFAS Profit, InSite en OutSite en hebben diepgaande gecombineerde kennis van de genoemde onderdelen.

Door AFAS gecertificeerde consultants

Alle Fides consultants zijn door AFAS gecertificeerd Profit Payroll Professional (PPP). Dit betekent onder meer dat de consultants salariscomponenten mogen definiƫren binnen Profit. Een activiteit die alleen is voorbehouden aan een AFAS consultant. Een selecte groep mensen wordt door AFAS gecertificeerd.

Adres